CENTRU SPA

Piscina cu apa dulce. Bazin cu apa sarata. Saune. Vino si convinge-te.

Cladirea Centrului SPA are o arhitectura sub forma unui castel cu doua turnuri din piatra, fiind pozitionata in imediata apropiere a pensiuni.
Centrul SPA dispune de piscina cu apa dulce incalzita intre 27 si 30 grade Celsius, iar dimensiunea piscinei este de 7×14 m, adancime intre 1,4-1,7m, piscina cu apa sarata incalzita intre 32 si 36 grade Celsius cu dimensiunea de 8 x 4 m, iar adancimea intre 1,4-1,6 m.
Centrul SPA mai dispune de sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, sala de fitness.

BAILE CU APA SARATA – UN TRATAMENT STRAVECHI

Cu numeroase intrebuintari in medicina populara, baile cu sare reprezinta un remediu traditional ce are multiple beneficii. Proprietatile miraculoase ale apei sarate sunt cunoscute inca din timpuri stravechi, aceasta fiind utilizata indeosebi pentru remedii naturiste si terapii recomandate de catre medicii specialisti.
Iata pe scurt care sunt beneficile acestei apei sarate pentru sanatate:

Sauna finlandeza:

Este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita incalzirii corpului, organismul incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate in organism.

Sauna cu infrarosu:

Caldura razelor infrarosii creste caldura corpului, creand o febra artificiala si activand sistemul nostru imunitar. Astfel corpul isi sporeste rezistenta la boli si isi intareste sanatatea generala. Eliminarea toxinelor din interior se vede in exterior. Porii pielii devin mai curati, iar aceasta isi recapata luminozitatea si supletea. Sauna cu infrarosu curata pielea in profunzime, calmeaza acneea si eczemele si reda elasticitatea pielii.
Prin faptul ca faciliteaza eliminarea toxinelor din tesutul adipos, sauna cu infrarosu este benefica si in combaterea celulitei. O sedinta de 30 de minute de sauna determina pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalenta cu o cursa de maraton, astfel infraterapia favorizeaza un mai bun control al greutatii.
Prin procesul de transpiratie abundenta se elimina cantitati importante de toxine depozitate in straturile inferioare ale epidermei si se faciliteaza desprinderea si inlaturarea naturala a celulelor moarte.

*Pentru sala de fitness tinuta sport este obligatorie.
**Centru Spa sa puneti programul de functionare 10:00 – 22:00
***ULTIMA INTRARE LA CENTRUL NOSTRU SPA SE FACE LA ORA 21.00!

Pentru a creea o ambianta placuta, linistita, in centru spa, functionam dupa un regulament decent:

Stimati clienti,
Va aducem la cunostinta regulamentul obligatoriu de ordine interioara pentru utilizarea serviciilor Centrului Spa. Va atragem atentia asupra faptului ca in momentul achitarii serviciilor si intrarii in Centrul Spa acceptati Regulamentul de ordine interioara si va asumati respectarea acestuia. In cazul nerespectarii Regulamentului unitatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate si poate pretinde despagubiri pentru pagubele produse de client. Complexul nostru isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
Dispozitii generale:
1.      Intrarea in incinta complexului se face doar cu bratara magnetica sau card, este obligatorie purtarea bratarii primite la receptie. Bratarile magnetice sau cardul sunt valabile pentru ziua respectiva, pentru o singura intrare (exceptand cardurile de abonament). In cazul pierderi sau deteriorarii bratarii magnetice sau cardului pe care trebuie sa o predate la plecare se achita contravaloarea acestora: 60 lei
2.      Lista de preturi valabila precum si orarul de functionare sunt afisate la intrare. Ultima intrare in Centrul Spa este cu o ora inainte de inchidere.
3.      Atentie sporita la umezeala din zona bazinelor, dusurilor si saunelor. Pericol de alunecare! Nu ne asumam raspunderea pentru accidentele cauzate in urma alunecarii.
4.      Pentru evitarea accidentelor, va rugam sa respectati indrumarile ersonalului si a panourilor de atentionare.
5.      Pentru siguranta clientilor, incinta complexului este supravegheata video.
6.      In cazuri exceptionale, defecte tehnice, lipsa apa, etc, conducerea complexului poate schimba programul afisat la intrare.
Intrarea clientilor
1.      Clientii beneficiaza de serviciile complexului in ordinea sosirii.
2.      Persoanele sub 18 ani au acces in Complex doar sub asumarea raspunderii si supravegherea permanenta a reprezentantilor legali, a parintilor, sau a imputernicitilor majori ai acestora.
Obligatiile clientilor
In Complex FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS (in piscina, Sali de pregatire, vestiare, holuri de acces);
Accesul persoanelor se va face numai prin intrarea principal a Complexului, unde se afla biroul de receptie;
De la biroul de receptie, persoanele vor fi indreaptate spre vestiare, pentru schimbarea in echipamentul adecvat:
•       Pentru piscine/saune: costum de baie, casca, papuci, prosop (halat);
•       Pentru sala de fitness: tinuta sport, pantofi sport, prosop;
Echipamentul este obligatoriu si pentru copii.
Pentru copii pana la 3 ani este obligatorie folosirea scutecelor special pentru apa.
La intrarea in piscine si saune, este obligatorie efectuarea unui dus si trecerea cu picioarele prin santurile de igienizare.
Este interzisa alergarea in piscine si holurile adiacente in vederea reducerii pericolului de accidentare.
Este interzis accesul in interiorul Complexului avand in posesie orice fel de arma.
La piscine este stric interzis:
–       jocul cu mingea;
–       sariturile in apa;
–       stationarea pe delimitatoarele culoarelor (franghia cu plutitoare);
–       stationarea pe gratarul canalului perimetral;
–       accesul persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze, conjunctivita, epilepsie, afectiuni psihice, boli infecto-contagioase in evolutie;
–       accesul persoanelor cu alergii la clor si compusii acestuia, sare sau boli alergice altele decat cele la clor;
–       accesul cu animale de companie;
–       nu sunt premise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului.
Se interzice impingerea in apa a persoanelor aflate pa marginea bazinului. Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau problem de sanatate cauzate din aceste motive.
Este interzis folosirea unui limbaj obscene necuviincios, violente, cat si comportament care sa afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor.
Este interzisa utilizarea piscinei cu adancime mare a persoanelor care nu stiu sa inoate. Utilizare se face pe propria raspundere.
Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate exoneraza Complexul si conducerea acestuia de orice responsabilitate.
Pentru mentinerea unei igiene stricte este interzisa intrarea in holurile de acces, in piscina si in salile de pregatire fizica cu incaltaminte de strada.
Este strict interzis introducerea si consumul de alimente si bauturi alcoolice in incinta complexului, altele decat cele comercializate in unitate.
In incinta complexului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
Este interzisa folosirea recipientilor din sticla in incinta Complexului.
Este interzis accesul in Complex a persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor.
Nu este permisa intrarea in piscina cu machiaj.
Nu este permis intrarea in piscina a persoanelor cu par lung (mai mare de 5 cm) fara casca de protectie.
Este interzisa urinarea in apa piscinei sau in saune.
Nu raspundem de lucrurile personale/obiecte de valoare lasate in vestiare, cat si de cele uitate sau pierdute.
Persoanele care incalca regulamentul vor fi evacuate, iar in cazuri repetate ne rezevam dreptul de a interzice accesul in incinta Complexului.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespecarea prezentului regulament de catre client si nu vom acorda despagubiri de nici un fel in cazul producerii de accidente si/sau pagube morale sau materiale.
Nu ne asumam responsabilitatea in cazul unor accidente in urma efortului excesiv sau a utilizarii peste masura a doratii complexului.
Capacitatea Centrului este de 80 de persoane. Accesul se face in limita capacitatii.