Evenimente Corporate

Nunţi

Dacă doriți ca evenimentul vostru să fie unul deosebit, să beneficiați de exclusivitate, de servicii de calitate și de un peisaj superb, Domeniul Regilor este alegerea perfectă. Vrem să vă simțiți minunat alături de cei dragi, iar ziua nunții să rămână cea mai frumoasă amintire.
Organizăm nunți, începând de la decorare sală, pregătire și servire meniu, servicii foto, video, muzică, staroste, caleașcă trasă de cai, poze în mijlocul naturii, porumbei, foc de tabară, artificii etc.

Team Buiding

Complexul nostru dispune de spațiu generos pentru team buiding, trainig-uri și diverse activități outdoor.
Dacă doriți să cunoașteți mai bine echipa cu care lucrați, un spirit de colaborare, încurajare, pozitivitate și simțul umorului, leagă membrii echipei și ajută la deschiderea lor unii către ceilalți. E plăcut să mergi la locul de muncă știind că ai prieteni cu care poți să discuți deschis și care te ajută să rezolvi diverse probleme care apar inevitabil.
Petreceți timp în natură, departe de zgomotul orașului, departe de stres și griji. Descoperiți plăcerea de a sta cu echipa la focul de tabără, de a face activități outdoor și de a rămâne cu amintiri frumoase.